30 Ağustos 2010 Pazartesi

2010 SONBAHAR TREND DOSYASI-TOP 5 LOOKS

Sıcaklar hala devam ederken mağazalarda sonbahar sezonu yavaş yavaş açılmaya başladı. Henüz sezon alışverişi başlamadan ünlü modacıların defilelerinden en beğenilen görünümleri sizinle paylaşmak istedim. Bu sezon yeni trendlerin yanında geçen yıl hakimiyetini ilan eden bazı akımlar hala devam ediyor. Yani sonbahar 2010 sezonu oldukça renkli, iddialı, bohem tarzlar içermekte.
İşte yeni dönemin en yaratıcı modacıların yeni sezon hitleri. Geçen sezondan harem pantolonları hatırlayacaksınız. Bu kez biraz daha evrim geçirerek basen kısmı bol ve paçalara doğru iyice darlaşan kesimlerle karşımıza çıkıyorlar. İster tulum, ister cargo bu sezon bu pantolonlardan mutlaka giyeceğiz. Gömlek elbiseler, uzun gömlekler, dizüstü çizmeler ve en şaşırtıcı sezon hiti olarak da salaş örgüler.

Parlak skinnyler hala dolabınızda yoksa mutlaka deri ya da deri görünümlü bir tane edinmenizi öneririm. Uzun etek giymeyi sevenler için bu sezon altın çağ diyebilirim. To the floor-yerlere kadar elbise ve etekler bu sezonun hitlerinden. Beyaz ve krem de bu sezon oldukça sık giyeceğimiz renklerden bazıları.

Benim en sevdiğim markalardan bir olan Tibi'nin yeni sezon koleksiyonundan seçmeler de ekledim. Yeni sezonda bize yaz sezonunda hakettiği ilgiyi göremeyen tül yani tütü etekler bu sezon herkesin üstünde olacak. Ayrıca bu sezon dolabınızdaki tüm kemerleri görücüye çıkaracağınız bir sezon. Çünkü "belted layers" trendi sezonun belkemiğini oluşturuyor. O kadar ki ceketlerin üstüne bile kemer takacağız.


İşte yeni sezonun başlangıç trendlerinin bir kısmı bunlar. Bu trendleri ve daha birçoklarını blogumdan sizlerle paylaşacağım. Bu yüzden "stay tuned till the next episode". Hepinize mutlu günler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder