12 Şubat 2012 Pazar

2012 İLKBAHAR-YAZ MODASI - PARLAK RENKLER

CESUR OLUN, TARZINIZI GÖSTERİN!

Yeni sezon için dünyanın moda başkentlerindeki moda haftaları devam ederken, yeni yılın bahar-yaz sloganı kesinlikle cesur olmak! Evet, ne giyerseniz giyin herşey iddialı ve dikkat çekici olacak. Geçen yılın bazı trendleri de daha da dominantlaşarak devam ediyor. Ben bu hafta baharı beklerken içimi açan "parlak renkler" trendini sizinle paylaşmak istiyorum.



Bu sezon dolabınıza ilk alacağınız parça kesinlikle neon renkli olmalı. İster elbise, ister ayakkabı ya da bluz. Kendi tarzınıza göre kombinleyebileceğiniz bir parçanız mutlaka olmalı. İsterseniz tamamen parlak renkleri karıştırarak giyinin, isterseniz kontrast renklerle kombinleyin. Kontrast yapmak zaten bu sezon başlı başına bir trend. Kısacası bu sezon tüm trendleri birbirine karıştıracağımız çok eğlenceli bir sezon olacak. İşte size neon renklerden örnekler.



Bu trendin en güzel yanı bence canlı renklerin insana kendisini enerjik hissetttirmesi aynı bahar gibi. Bej bir bluz ile en sevdiğimiz neon rengi birleştirip bir anda çok şık bir kadına dönüşebiliriz. En çok öne çıkan renklerin yeşil ve pembe olduğunu da ekleyeyim. Birçok modası ikisini birarada kullanırken, tek başlarına da paylaştığım fotoğraflardaki gibi harika bir etki yaratıyorlar bence.

Hem gece hem gündüz kullanılabilecek kombinler yaratabilirsiniz bu trendle. Simli bir bluzle bile sandığınız kadar abartı durmayacak, ama bir o kadar da gösterişli olacak. Koyu renk jeanlerinizle giyin ya da tam tersi jeaninizi renklendirin. Zaten geçen yıldan biliyoruz ki renkli jeanler çok trendy. Şimdi daha da parlak renklerle jean ya da skinny pantolonlar dolabımıza girecekler.

Gelelim aksesuarlara...Tabi ki bu trend aksesuarlara da yansıyor. Bu baharda dışarda pembe ayakkabılı bayanlar görürseniz şaşırmayın ya da turkuaz clutchlar. Bir sonraki trende kadar şimdilik hoşçakalın...



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder